Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2017 23:09 - До Валери Симеонов - без грим. Ти или ще спасиш или ще затриеш българите. Ти!!!!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2513 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 03.07.2017 11:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
С парите за оръжия създайте деца и спасете народа от демографската смърт! Децата са най-силното оръжие в съвременната война, не го ли разбрахте!?...
................
Прехвърлянето на всички дейности, свързани с получаването на българско гражданство, към Агенцията за българите в чужбина е като да си преместиш заспалия унуй от единия крачол в другия!..

В критична за България демографска ситуация, възел като този се решава с меч, а не с драпане на топките.

Четете какво съм писал за предоставянето на българско гражданство на "външните" българи бре патрЕоти!

На тия 55 000, чакащи с години за гражданство, та белким да се помръдне тая заспала корумпирана държава, трябва да им се даде българско гражданство с еднократен акт на парламента. Веднага!
За да се разчисти пътя за бърза и лишена от бюрокрация и корупция процедура.

Поправките в Закона за българското гражданство,трябва да са дръзки! Революционни!

Такива, че да елиминират корумпираните и мързеливи чиновници и да сведат процедурата до няколко дни.

Защото българите изчезват пред заспалите очи на политиците, държавниците и чиновниците на България. За едни въшливи рушвети бюрокрацията и алчността ще утрепат българите!

Българското гражданство трябва да се получава с минимум бумаги и разходи и в максимум на брой офиси - в паспортните служби на МВР на територията на цялата страна и в дипломатическите ни представителства в чужбина, включително чрез заявления по интернет.

Единственото условие пред кандидатите трябва да бъде категорична, нотариално заверена клетвена декларация за принадлежност към българския род. Плюс валиден документ за самоличност.

Беседа със службите за сигурност за установяване на произход и желание да стане гражданин на България да е последното и единствено действие, за което кандидатът за гражданство да се явява лично.

Тогава да му се правят снимки за паспорт, снемат отпечатъци и подпис под клетва за вярност към Отечеството и Закона. В същия дан трябва да му се издава и паспорта.

Нещо като процедурата за издаване и подмяна на паспорт за български граждани. Че дори и освободена от такси.

Без подобни решителни мерки, промените и прехвърлянията на топката от един корумпиран орган към друг, от един мързелив бюрократ на друг, е отбиване на номер. Ялова имитация на загриженост. Обречена на неуспех имитация на дейност. Заравяне на главата в задника пред демографската заплаха.

За жалост Това е същината на поправките в Закона за българското гражданство, анонсирани гордл от Валери Симеонов - прехвърляне на рушветите от един на друг безроден крадец.

А в това време българите продължават да изчезват! С 200 души на денонощие. С 80 000 хиляди души годишно!..

Демографската смърт на българския етнос е след ТРИ години! После и Господ не може да ни спаси.

ООН за пореден, и сигурно последен път, предупреждава българите, че без незабавни, крути мерки за увеличаване на населението са обречени да изчезнат като етнос само след няколко години...

А българския "елит" се занимава с глупости и твори идиотщини, като въпросните променк в  технлогията за получаване на българско гра данство

ПатрЕотичното правителство роди подобна ялова крава и с решението за "подпомагане" на нуждаещите се от асистирана бременност 250 000 български двойки.
Отпусна за тази жизнено важна мярка смешни суми, като, и на всичко отгоре, разреши безграничното им крадене с недомислицата "ще финансираме толкова инвитро процедури, от колкото има нужда"...!?
До сега се финансираха до три процедури и успешните зачевания бяха винаги при третия опит??...
Защо? Защото два опита се открадваха.
Сега ще имаме неограничен брой платени от държавата опити за малцина подбрани късметлии, което значи - никога успешен опит - само и единствено неуспешни, скъпоплатени имитации на процедури. И милиони в джобовете на бялата мафия.
И никакви български бебета.

Ето какъв е резултата от недомислици подобни на замислените промени в Закона за българското гражданство - още по-неефективна процедура, още по-корумпирана и още по- бавна!...И още по-смъртоносна за етноса ни.

Симеонооооов! За да направим македонските и другите " външни " българи граждани на България е нужен Александър Македонски и остър меч, който да разсече от раз плитката по предоставянето на гражданство.
За да се родят инвитро 250 000 българчета повече за 5-6 години не са ни нужни изтребители, кораби и танкове, а милиарди за подкрепа на българските семейни двойки в беда, семействага и децата! Заплащането на инвитро процедурите да става при живородено дете, на 40-я ден след раждането! Не за безброй имитации на процедури за крадене.

За да не се изциганим след десетина години са безполезни дръвченията срещу циганите, яловите детски надбавки "на калпак" или петолевки за майките.
Нужна е отмяна на взички стимули за раждаемост и гледане на деца и замянта им със детски добавки и стипендии "според образованието на родителите и децата". Яки помощи, но срещу образование!!!

С парите за оръжия създайте деца и спасете народа си от изчезван бе! За какво са ни оръжия амо българите ги няма!?...За какво?!..В гроба си ли ще отнесете комисионните и похвалите от Путин или Тръмп.

Такава е днешната война и в нея децата са най-силното оръжие!

ПатрЕоти от всички партии, с местене на оная работа от единия в другия крачол нищо няма да стане. Само ще се провалите.

Лошото е, че вашият провал днес, означава утрешна демографска смърт на българите!

ПатрЕоти! ПатрЕоти...вие май ще погребете България.

Вие, днешния политически и държавен "елит", и ти лично г-н Валери Симеонов, ще сте отговорни пред народа ако пропилеете последния шанс за избягване на демографската му смърт.

Вие ще сте или спасителите, или убийците му. От пРезидента до последния депутатин. Мислете му ако профукате последната надежда за България!

А ако нямате акъл или ви мързи да мислите, питайте бе??? Викнете мен да ви оправя бакиите.
Ако няма друг Аз ще спася българския народ. Мамка ви тъпа...




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Една жена в трамвая ми каза,
07.07.2017 22:00
че В. Симеонов ходи от врата на врата и раздава безплатна виагра. Правилен и много навременен ход!

Защото Аристотел е казал, че храненето ще спаси човечеството от гладна смърт, а Сокарт е допълнил, че ебането ще спаси човечеството от изчезване!
цитирай
2. ok3223 - ТОЯ СЕ ИЗЖИВЯВА КОТО СПАСИТЕЛ ...
08.07.2017 18:43
СПАСИ НИ ГОСПОДИ, ОТ ПОРЕДНИЯ МАЛОУМНИК.
цитирай
3. bezistena - Прекрасен и точен импресиен анализ ...
15.07.2017 00:50
Прекрасен и точен импресиен анализ и конкретни практически предложения!
Поздравления!
цитирай
4. krumbelosvet - Запретнич, с ударение в края
12.10.2018 08:42
Имаше такава дума в Павликенско, и означаваше човек, който запалено си запрята ръкавите да свърши нещо, и дотам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7976136
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10326
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол